SYL100-vuosijuhla siirtyy

Tiedote

Vapaa julkaistavaksi 12.8.2021

SYL:n hallitus on kokouksessaan 10.8.2021 päättänyt siirtää satavuotisjuhlaa vallitsevan koronatilanteen takia. SYL:n satavuotista taivalta oli määrä juhlistaa 11.9.2021 noin tuhannen kutsuvieraan kanssa Finlandia-talolla, mutta huonontuneen koronatilanteen tuoman epävarmuuden vuoksi hallitus koki vastuulliseksi siirtää vuosijuhlan tulevaisuuteen. 

“Satavuotias liittomme ansaitsee kunnon juhlat, jossa kaikilla juhlavierailla on turvallista tanssia ja laulaa aamuyöhön asti. Tässä tilanteessa juhlien siirtäminen nähtiin ainoana vastuullisena vaihtoehtona,” hallituksessa juhlavuodesta vastaava Camilla Saarinen kommentoi päätöstä. 

Vuosijuhlalle etsitään parhaillaan uutta päivämäärää vuoden 2022 puolelta ja tiedotamme heti, kun uusi ajankohta varmistuu. Illalliskortin hinnat tulevat pysymään samana juhlan uudesta ajankohdasta huolimatta. Vuosijuhlien lipunmyynti on toistaiseksi suljettu ja se avataan uudelleen noin puolitoista kuukautta ennen juhlia. 

Mikäli olet jo ostanut illalliskortin, voit pitää paikan varattuna vuosijuhlaan ensi vuodelle. Halutessasi voit kuitenkin myös pyytää rahat takaisin täyttämällä oheisen lomakkeen. Palautuksen hakemisen takaraja on 31.12.2021. 

Lisätietoja aiheesta antaa

Veera Alahuhta

hallinto- ja talouskoordinaattori

veera.alahuhta@syl.fi

044 780 0202